Autor Tema: Madrid es gasta 25.000 milions en l’AVE i ignora Balears  (Leído 1670 veces)


Desconectado BIEL VIVES

  • Reincidente
  • **
  • Mensajes: 85
  • 1er record. Tranvía a la pl Llucmajor de Barcelona
    • Ver Perfil
Re:Madrid es gasta 25.000 milions en l’AVE i ignora Balears
« Respuesta #1 en: 12:34 - 21/08/2012 »
L'actitut del ministerio de fomento, ( i no tant sols el de l'actual legislatura ) crec que se pot veure des de tres caires: el del partit politic de turno que comanda, del caire dels interessos de gran funcionariat no politic que maneja el ministerio desde fa estona i desde el caire estrictament economic i de rendibilitat de la gestio dels trens.
 
Si miram el caire economic, veim que encara estan licitant AVE   a Galicia, quan per anteriors experiencies amb AVE S a altres llocs, son insostenibles. Per l'elevat cost, sobretot de manteniment i per els elevats preus.

El mantenir i fer AVEs  insostenibles nomes te explicacio amb logica de partit politic: cafe para todos o AVE para todos, pero sobretot si el cafe o AVE estan servits desde Madrid ( si ho fan les autonomies ja no va be ).

I per acabar tambe veig logica en el gran montatge que te instalatf el gran i antic funcionariat no politic i en el qual els partits politics tenen poca influencia.
 Mirau els exemples amb AENA, tambe no sostenible ( mirau lo que deu l'aeroport de Madrid ), i els AVE i elevades comisions que mouen.

La solucio a tota aquesta incongruencia la veig mes ficant ma a aquest poder ocult que al poder mes visible dels partit de turno que comandi.